دانش محصول
توسعه عمودی
توسعه افقی
پذیرش توسعه شناسه
نوجویی مصرف کننده
+=
+=
+=
نمایشگر۱۴-۲ مدل مفهومی پایان نامه جباری
۶-حکمی ،درسا(۱۳۸۹)
عنوان پایان نامه: بررسی تاثیر نام تجاری توسعه یافته در مقایسه با نام تجاری جدید بر ارزیابی مصرف کننده از کالای جدید
چکیده: در پژوهش حاضر، رفتار مصرف کنندگان در برابر محصول جدید با نام تجاری تکراری و یا نام تجاری جدید از طریق بررسی سه متغیر نگرش، درک کیفیت و تمایل خرید مصرف کننده مورد بررسی قرار گرفت. نتیجه به دست آمده بدین ترتیب بود که نگرش، درک کیفیت و تمایل خرید مصرف کننده نسبت به کالای جدید با نام تجاری شناخته شده( بسط نام تجاری) بسیار بیشتر از همان کالا با نام تجاری جدید می باشد.
۷-ربیعی، محبوبه(۱۳۸۲)
عنوان پایان نامه: بررسی تاثیر استراتژی تعمیم نام تجاری بر نگرش مصرف کننده از محصول جدید
چکیده: تحقیق حاضر، شامل دو بخش است: بخش اول توصیفی است و ویژگی های ذهنی و ادراکاتی را که در مورد چهار نام تجاری منتخب و محصولات جدید فرضی آن ها وجود دارد بررسی می کند و این که آیا آن ویژگی های ذهنی به محصولات جدید فرضی منتقل شده اند یا خیر؟ بخش دوم نگرش مصرف کننده نسبت به محصولات جدید فرضی و عوامل موثر بر این نگرش رامورد ارزیابی قرار می دهد. یافته های تحقیق نشان داد که اولا ویژگی های ذهنی و ادراکاتی که در مورد نام های تجاری متخب وجود دارند تا حدی به محصولات جدید فرضی، که از همان نام های تجاری استفاده کرده اند، منتقل می شوند، ثانیا از بین متغیر های موثر بر نگرش، متغییر قابلیت انتقال مهارتها و تجهیزات ساخت از محصول اصلی به جدید بیشترین تاثیر را بر نگرش داشتند.
۸- پارسا،سمانه(۱۳۹۰) .
عنوان مقاله: بررسی پذیرش تعمیم برند با بهره گرفتن از مدل Logit
چکیده: هدف این مقاله بررسی پذیرش تعمیم برند با بهره گرفتن از مدل Logit است که تاثیر عوامل درگیری خرید، درگیری محصول و کیفیت ادراک شده در پذیرش تعمیم برند را بررسی می کند لذا عکس العمل مصرف کنندگان نسبت به یک محصول جدید فرضی که از برند واقعی وجاافتاده سمند در بازار استفاده کرده است ارزیابی شده است. نتایج این تحقیق که توصیفی و پیمایشی است و برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه استفاده شده است، نشان داد که با فرض تابع لجستیک و با بهره گرفتن از تکنیک Logit احتمال موفقیت تعمیم برند سمند۷/۹۹ درصد است.
۹- عاطفی، بهناز،۱۳۸۹
عنوان پایان نامه:بررسی تاثیر استراتژی تعمیم نام تجاری بر نگرش مصرف کننده از محصول جدید(مطالعه موردی برند اسنوا)
چکیده: در پژوهش حاضر با مطالعه تحقیقات مشابه و اجرای یک تحقیق میدانی در مورد برند اسنوا، دلایلی که باعث موفقیت ویا عدم موفقیت در بکارگیری استراتژی تعمیم نام تجاری می شوند، مورد مطالعه قرار گرفته است.بر این اساس دو فرضیه اصلی و سه فرضیه فرعی مطرح گردیده است. به منظور بررسی موضوع تحقیق و جمع آوری اطلاعات، ضمن مطالعات کتابخانه ای، پرسشنامه ای جهت تعیین عوامل اثرگذار بر نگرش مصرف کننده ومیزان تاثیرگذاری هرکدام، طراحی گردیده که در تکمیل پرسشنامه های فوق ۳۹۳ نفر شامل مشتریان برند اسنوا در نمایندگی های تهران مشارکت نموده اند. به منظور تحلیل اطلاعات کسب شده از روش های آماری توصیفی(میانگین و. . . )و استنباطی(آزمون فریدمن، تی-استیودنت، همبستگی پیرسون و رگرسیون) بهره گرفته شده است.یافته های تحقیق نشان می دهد که از بین متغیرهای موثر بر نگرش مصرف کننده متغیر کیفیت ادراک شده بالاترین تاثیر را بر نگرش مصرف کننده دارد و تاثیرگذاری تمامی مولفه های تحقیق مورد تایید واقع شده است. به نظر مشتریان محصولات اسنوا، از بین محصولات فرضی جدید، هود و سینک ظرفشویی و تلفن دارای بالاترین امتیاز از نظر تولید باکیفیت می باشند
۲-۲۷-۲٫ تحقیقات خارجی:
تحقیقات خارجی در خصوص تحقیق حاضر به شرح ذیل است:
الف)آکر و کوین(۱۹۹۰)[۲۱۹]
عنوان تحقیق: ارزیابی مصرف کننده از تعمیم نام تجاری
چکیده: این تحقیق در صدد است تا بیابد که چگونه نگرش مصرف کننده نسبت به تعمیم نام تجاریشکل میگیرد. در این تحقیق، رابطه بین کیفیت ادراک شده از محصول اصلی ومحصول جدید با نگرش مصرف کننده و همچنین تناسب ادارک شده بین محصول اصلی و جدید و تاثیر آن بر شکل گیری نگرش مصرف کننده و همچنین تاثیر متقابل کیفیت ادراک شده و تناسب بین محصول اصلی و جدید مورد بررسی قرار گرفته است.
ب)آکر و کلر(۱۹۹۰)
عنوان تحقیق: بررسی چگونگی شکل گیری ارزیابی مصرف کنندگان از گسترش نام تجاری
در این مطالعه عکس العمل مصرف کنندگان نسبت به ۲۰ مفهوم نام تجاری گسترش یافته مورد بررسی قرار گرفت که از این میان شش نام تجاری معروف و شناخته شده بود. اعضای نمونه آماری را دانشجویان تشکیل می دهند. نتایج نشان داد نگرش نسبت به نام تجاری بالاتر خواهد بود هنگامیکه:
ادراک از تناسب میان دو طبقه محصول و ادراک از کیفیت بالا برای نام تجاری اصلی وجود داشته باشد.
گسترش نام تجاری آن قدر که به آن نگریسته می شود آسان نیست.
پ) کمرون و برانسبرگر[۲۲۰](۲۰۰۰)
عنوان تحقیق: تعمیم نام تجاری: ابعاد تصمیم گیری مصرف کننده
چکیده: تمرکز این تحقیق بر شرایطی است که بر تصمیم گیری مصرف کننده، تاثیر گذار است. در این تحقیق چندین نقطه نظر مورد بحث قرار گرفته است : نام تجاری، تناسب و تشابه، تئوری طبقه بندی و تعمیم های متوالی نام تجاری و طریقه ارزیابی آن .
ج) جودیث و همکارانش[۲۲۱](۲۰۰۰)
عنوان تحقیق:بررسی معیارهای مورد استفاده مصرف کنندگان هنگام ارزیابی و خرید محصولات مدگونه و مشخص نمودن عوامل تعیین کننده ارزیابی مصرف کنندگان در هنگام خرید نام های تجاری گسترش یافته.
تحقیق پیمایشی و از طریق ارسال پرسشنامه برای ۷۳۹ نفر از مصرف کنندگان خانم در سه منطقه شهرداری در ایالت جنوب غربی آمریکا انجام گرفت که ۷/۳۲ درصد از آن ها به سوالات پرسش نامه پاسخ دادند. در این تحقیق فرآوانی خرید ۱۵ نام تجاری گسترش یافته در میان لوازم خانگی و پوشاک مدگونه بررسی شد. از سوی دیگر اهمیت ۱۷ معیار براساس مقیاس لیکرت ۷ نمره ای در ارزیابی مصرف کنندگان از محصولات گسترش یافته ارزیابی گردید. نتایج تحقیق نشان داد تصویر ذهنی، کیفیت، رنگ/ سبک و طراحی/ زیبایی محصولات مدگونه از مهمترین معیارهای مصرف کنندگان در هنگام خرید نام های تجاری گسترش یافته است. تصویر ذهنی محصولات مدگونه مهمترین عامل تعیین کننده در هنگام گسترش نام تجاری از پوشاک به مبلمان خانگی است.
د) گرایم و همکارانش(۲۰۰۲)
عنوان تحقیق: بررسی و مرور ادبیات موضوعی در زمینه گسترش نام تجاری و ارائه مدل پیشنهادی از چگونگی ارزیابی مصرف کنندگان از گسترش نام تجاری و نام تجاری مادر
این مدل می تواند به تصمیم گیری های آتی شرکت ها در زمینه گسترش نام تجاری کمک نماید.
ث) زایمر و بهات(۲۰۰۴)
عنوان تحقیق: بررسی تاثیر متقابل کیفیت و تناسب محصول گسترش یافته بر نگرش مصرف کنندگان نسبت به نام تجاری مادر
نمونه آماری تحقیق ۹۶ نفر از دانشجویان رشته مدیریت است. نتایج حاصل از تحقیق عبارتند از:
نگرش نسبت به نام تجاری مادر در هر دو نوع گسترش با کیفیت بالا و یا متوسط شبیه یکدیگرند.
علیرغم تناسب بالا یا پایین نام تجاری گسترش یافته، نگرش نسبت به نام تجاری مادر مشابه است.
تناسب ارزیابی مصرف کنندگان از نام تجاری مادر را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
در هنگام عرضه گسترش با تناسب بالا، نام تجاری مادر در طبقه محصولی خود می تواند موجب ارتقا نگرش و ارزیابی مصرف کنندگان نسبت به نام تجاری مادر شود ولی در هنگام ارائه تناسب ضعیف این استراتژی تاثیر قابل ملاحظه ای بر نام تجاری مادر ندارد.
ذ) سیوارام و تاماریلوان(۲۰۰۶)[۲۲۲]
عنوان تحقیق: چگونه مصرف کنندگان تعمیم های نام تجاری را ارزیابی می کنند؟
تحقیقات انجام شده درباره بررسی-تاثیر-ا-ستراتژی-تعمیم-نام-تجاری-بر-نگرش-مصرف-کننده-از-محصول-جدید- فایل ۲۳ - منابع مورد نیاز برای پایان نامه : دانلود پژوهش های پیشین