۵- ۲۷- ۱۰- فرضیه دهم: بین ارزشهای دینی و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده رابطه وجود دارد.
جدول (۵-۳۷) نشاندهنده نتایج حاصل از آزمون رگرسیون رابطه بین ارزشهای دینی و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده میباشد. بر اساس نتایج آزمون، همبستگی ضعیفی (۰۸/۰) بین ارزشهای دینی و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده وجود دارد. مقدار T برای متغیر سن، (۵۰۸/۱) میباشد و با توجه به sig به دست آمده (۱۳۳/۰) رابطه معنادار نمی باشد. بنابراین فرضیه رابطه بین ارزشهای دینی و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده رد می شود.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
جدول ۵-۳۷: نتایج آزمون رگرسیون رابطه بین ارزشهای دینی و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده
نام متغیر
بتا
T
Sig
ارزشهای دینی
۰۸/۰
۵۰۸/۱
۱۳۳/۰
۵- ۲۷- ۱۱- فرضیه یازدهم: بین نگرش نسبت به داشتن فرزند و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده رابطه وجود دارد.
جدول ۵-۳۸ نشاندهنده نتایج حاصل از آزمون رگرسیون رابطه بین نگرش نسبت به داشتن فرزند و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده میباشد. بر اساس نتایج آزمون، همبستگی ضعیفی (۱۰۶/۰-) بین متغیرهای نگرش نسبت به داشتن فرزند و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده وجود دارد. مقدار T برای متغیر نگرش نسبت به داشتن فرزند، (۹۷۹/۱-) میباشد و sig به دست آمده (۰۴۹/۰) رابطه معناداری را بین دو متغیر نشان میدهد. بنابراین رابطه بین نگرش نسبت به داشتن فرزند و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده تایید میشود.
جدول ۵-۳۸: نتایج آزمون رگرسیون رابطه بین نگرش نسبت به داشتن فرزند و تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده
نام متغیر
B
بتا
T
Sig
نگرش نسبت به داشتن فرزند
۱۱۵/۰-
۱۰۶/۰-
۹۷۹/۱-
۰۴۹/۰
ضریب B نیز بیانگر آن است که به ازای هر واحد تغییر در نگرش نسبت به داشتن فرزند، ۱۱۵/۰- واحد به تمایل زوجین به برنامه های تنظیم خانواده اضافه می شود.
۵- ۲۷- ۱۲- فرضیه دوازدهم: بین میزان برابری در تصمیم گیری زوجین و تمایل آنان به برنامه های تنظیم خانواده رابطه وجود دارد.
جدول ۵-۳۹ نشاندهنده نتایج حاصل از آزمون رگرسیون رابطه بین میزان برابری در تصمیم گیری زوجین و تمایل آنان به برنامه های تنظیم خانواده میباشد. بر اساس نتایج آزمون، همبستگی ضعیفی (۰۴۵/۰) بین متغیرهای میزان برابری در تصمیم گیری زوجین و تمایل آنان به برنامه های تنظیم خانواده وجود دارد. مقدار T برای متغیر میزان برابری در تصمیم گیری زوجین، (۸۱۸/۰) میباشد و با توجه به sig به دست آمده (۴۱۴/۰) رابطه معنادار نمی باشد. به عبارت دیگر وجود رابطه بین میزان برابری در تصمیم گیری زوجین و تمایل آنان به برنامه های تنظیم خانواده رد می شود.
جدول ۵-۳۹: نتایج آزمون رگرسیون رابطه بین میزان برابری در تصمیم گیری زوجین و تمایل آنان به برنامههای تنظیم خانواده